gra forumowa naruto
słuchaj mój uczniu wpierw zacznijmy od treningu wchodzenia na drzewo spróbuj to poprawi ci kontrole chakry
Dobrze:koncętruje czakre i wchodze na drzewo!
Ostatnio edytowany przez RAITON (2008-08-07 15:08:26)
dochodzisz do połowy i spadasz na mnie. miałeś miękkie lądowanie. coś się stało?
Tak zdenerwowałem sie na nasz byly trenink.Dobrze jeszcze raz CZAKRA wskakuje na drzewo
byłeś tuz koło szytu lecz dałeś zbyt dużo chakry i zrobiłes wgniecenie w dzewie.spadasz lecz teraz byłem przygotowany i cię złapałem.spróbuj jeszcze raz skoncętruj się na drzewie nie na treningu
Dobrze CZAKRA wchodze nie chciałem mysleć o treningu i mi się Udało!Ledwo co
doszłeś na sam szczyt.gratuluję Raiton udało ci się zeskakuj teraz spróbujemy czegoś innego.teraz będzie chodzenie po wodzie
Dobrze idziemy nad jezioro.zaczynamy trening CZAKRA weszlem i od razu wpadłem mam całe ubranie mokre
skup się.to wymaga większego skupienia od chodzenia po drzewach gdyż drzewa się nie ruszają a woda się rusza i to jest trudniejsza pokażę ci.koncętruję chakre w stopach poczym idealnie pszeszłem całe jeziorko.spróbuj włożyć w to więcej wysiłku
Dobrze wychodze mokry i z nowu Czakra weszłem do wody do kolan w myslach"Zaczełem rozumiem po mału"
spróbuj zrobić to tak jak bym był w niebezpieczeństwie po drugiej stronie musisz wyszwolic uczucia a shukaku cię poprowadzi swoją czakrą jak po sznurku
Sprubuje.Czakra Ide po mału i jak dotknełem wody nie spadłem!poszłem normalnie do ciebie senei ale przy koncówce prawie sie wywaliłem lecz mis ie udało ALE FAJNIE!
Ostatnio edytowany przez RAITON (2008-08-07 15:31:13)
no świetnie! teraz coś innego.trening szybkości. skup czakrę w stopach żeby zwiększyć szybkość zrób to tak jak ja.skoncętrowałem czakrę w stopach i przebiegłe tak szybko że prawie mnie nie zauważyłeś. spróbuj tak. i pamiętaj o uczuciach.dobre uczucia dodają siły
Czakra"Moje dziecinstwo"zaczełem znacznie szybciej biegac ale mnie calego widac
spróbuj tak jak mówiłem twoi bliscy są w niebezpieczeństwie musisz ich ratować spróbuj skup się!